Makan jenuh baq ang...!

Saturday, August 16, 2014 PCL 10 Comments

Petang tadi (semalam) ada makan makan sempena sambutan Raya bahagian..

Konsep pot luck, makan jenuh baq ang !..bab makan ok ...memang best tapi satu part lagi... meraikan sahabat handai yang menyambut hari jadi bulan Ogos.

Aku terselit sekali lah.. layan gambar dua tiga keping..

Raya ni juga untuk...sambutan bagi yang selesai berpuasa enam Syawal...Tahniah..semuanya berjalan lancar..

Minggu depan , Isnin..ada lagi..makan lagi..Raya lagi...peringkat Angkasa !

..besok pon ramai yang menjemput...maaflah kalau tak dapat memenuhi jemputan tuan puan rakan juga kenalan blogger.


HAPPY BIRTHDAY TO ME :)

Salam dan selamat berhujung minggu...


10 comments:

  1. happy birthday PCL,wah,,sesambil makan-makan,sesambil tiup lilin...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...hepi besday PCL...:)

    ReplyDelete
  3. macam sedap aje kek tu.

    bak sikit.

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday PcL ...... Semoga murah rezeki sihat selalu panjnag umur dan sentiasa dalam redha Allah SWT ..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  5. Hepi bisday PCL, semoga Allah permudahkan perjalanan hidup kita yg sisa usia telah dicabutNya setahun lagi....

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday PCL... sbb jemputan raya la.. weeked jalan jemmed... baik beraya atas jalan je cam tu... huhu

    ReplyDelete
  7. mama datang.... selamat hari lahir, semoga panjang umur dan murah rezeki.. amin amin,,

    ReplyDelete
  8. Wah.. Meriah juga walaupun ringkas aje mjlisnya...

    ReplyDelete
  9. Epy belated besday uncle lee :-) kt opis Jm pun setiap mggu ada je jamuan sampai hujung syawal

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.