Menduga situasi semasa..

Thursday, August 14, 2014 Nazlee Ismail 11 Comments

Emmm..sedap lak bau nasi kukus ayam berempah, depan jpj nih.. terbaik dan memang ok rasanya...peha ayam, dada ayam....pergh ! tak sepadan dengan harga..cuma Rm5 sebungkus...puas hati makan.

Gambar tak dapat nak ambik..jauh seberang jalan, kalau boleh masukkan aroma ayam goreng berempah tu...huh kan bagus..boleh share nikmatnya.

Ada 30 orang pelanggan lagi depan aku...ehh, bukan pelanggan gerai tu tapi ni dalam jpj....lambat lak rasa dorang buat kerja..

Sesekali datang angin berlalu.., esok aku baru nak Raya lagi ...menduga betul.

...tak sempak tunggu giliran, ada call masuk... "hallo..nazlee kat mana ye?...ada meeting sekarang ni..."

Hurmm ..alahai.


11 comments:

  1. ooohh...ayam goreng berempah...nikmatnya kalau boleh makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nikmat lagi murah...hanya @banting ..ceyy :)

      Delete
  2. hallo hallo.. mama singgah sini

    ReplyDelete
  3. huk aloh...tak sempat nak beli ke PCL...sedapnya...murah pulak tu..kat sini mahal la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. arr tu la pasal KSD, bukan nak beli tapi nak tggu giliran kauter jpj....nak renew lesen..... ofis panggil meeting pulok !

      Delete
  4. so xsmpt setel ke urusan di jpj?? kesian, cmne xtahu ad meeting ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy yang salah info...ingat kan minggu depan meetingnya..hurmm

      Delete
  5. Assalamualaikum. laaa siannya bertembung pula waktu meeting kan. bertabah la pcl. heee ayam goreng berempah? nyummi terliurnya. ni yang buat kita nak makan nasi lemak kukus ayam berempah ni ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertabah la jugak sheila ~ nasi kus kus xde pantang-pantang eh :))

      Delete
  6. Huhuhu meeting satt lagi nooo ..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.