Royal Belum Adventure ; Promosi Percutian Bulan November.

Tuesday, August 19, 2014 Nazlee Ismail 13 Comments


Asalam semua...



ada tak nak sertai percutian untuk terokai alam semula jadi ? ...Royal Belum Adventure , aktiviti pun syok !

murah2 je....

Kami haya perlukan 20 orang sahaja..
Konsep menginap diatas boat di tasik banding.
dengan kos Rm 280 /seorang

Aktiviti :

  • Kayaking
  • Jungle tracking
  • Bbq
  • Karaoke
  • Melawat perkampungan orang asli
  • Menyampaikan bantuan pada orang asli
  • Mandi air terjun.


Percutian 3h2m , terbuka hanya untuk 20 orang sahaja (untuk satu boat)

Plan percutian pada bulan 11 (November 2014), tarikh akan ditetapkan kemudian.

Berminat/booking boleh hubungi :  
whatsaap 0174009726 (nazlee@PCL )
nazli.angkasa@gmail.com




13 comments:

  1. Rasa macam nak jee .. tapi takut time tu exam.. huaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum pcl. wahhhh teringin nak ke sini. sheila try tanya suami dulu kot la dia berkenan nak pergi. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam Sheila, ajak sekali la suaminya ...

      Delete
  3. Terbaik ni bro... memang penuh dengan mistik Teman Negeri Royal Belum ni... bro aku kongsi 1 link url kat sini ek, kalau ada saper2 yg nak tahu apa yg ada di Royal Belum. :D
    http://www.eshamzhalim.com/moh-ke-perak-kepesonaan-dan-keunikan-royal-belum-vmy2014/

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite Eshamz, bagus jugak ada info link untuk pembaca di sini yg belum lg ke Belum ..

      Delete
  4. salam. best aktiviti dia..harga pun murah :)

    ReplyDelete
  5. Alaaaa Jm ngan member akan pegi 7 sept nanti klau x leh join yg bln nov tu

    ReplyDelete
  6. salam, macam best je bunyinya...

    ReplyDelete
  7. Amat menarik.....satu gaya percutian yang jarang kita join..... back to nature...i like....tapi sayangnyer, buat masa ni, tak dapat nak join this kind of percutian....anak2 dalam proses nak membesar...not suitable for them....who knows, in future,bila my kids dah besar sikit, i difinitely will try this kind of holiday adventure...

    ReplyDelete
  8. Seronoknya dpt bercuti...

    ReplyDelete
  9. Royal Belum ni memang ada dalam wishlist saya... InsyaAllah look forward utk pergi tahun depan...

    ReplyDelete
  10. menarik gak ni..kena rancang betul betul ni

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.