SALAH KITA Lah !!

Thursday, August 07, 2014 PCL 19 Comments

Gilak ini hari punya kerja... ! ,  kerja memang tak akan habis ..kalau nak dibuat semua hari ni pon tak habis habis...kalau dihabiskan rasa rugi pulak nanti tak ada benda nak dibuat pulak...ha haa kan.

kena bersyukur selalu..ada orang bahagia tak ada kerja, tapi hakikatnya dia juga bekerja ...kita mana tau! duduk diam-diam seseorang itu juga melakukan kerjaan..

jangan silap sagka.., jangan tuduh tuduh.. , jangan kita berfikir bahawa di dunia ini ada orang yang hidupnya sempurna, sempurna melihat seseorang itu bahagia bergaya dengan berkereta, berumah tangga dan seumpamanya...tapi tak buat kerja setimpal dengan kita buat...

hah sudah la tu...kata kawan aku,  "jangan mengeluh mengenang masa silam... SALAH KITA !!"

suruh belajar tinggi, tak mau...

diri sendiri kata nak kerja, cukup belajar setakat tu...best dah dapat duit banyak !

bila dah kerja... hurmmm .



PCL bersama kotak  KYROL Antivirus

huh.. dah siap install antivirus pada laptop anak sulung aku..si Nina, dah beberapa bulan tak ada antivirus protection untuk laptop dia...memang banyak virus dah masuk ! , alhamdulillah dapat Antivirus Protection buatan Malaysia , KYROL namanya...korang biasa dengar ke nama Kyrol Internet Security...tau ke ?? hurmm..

Okay nanti bila dah settel semuanya...insyaAllah aku akan share,  kalau tak dalam blog ni..ikuti lah timeline facebook aku atau Instagram aku...dalam masa terdekat ni...terbaik dari produk buatan Malaysia !





19 comments:

  1. Tak pernah dengar lagi brand Kyrol ni PCL.. waiting further info :)

    ReplyDelete
  2. Wahh. Buatan Malaysia tu yg penting :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Udah tentu KSD..siapa lg kalau bkn kita...thnks.

      Delete
  4. Antivirus buatan Malaysia... Bagus ni. Dari asyik cemburukan orang lain lebih baik muhasabah diri...dan perbaiki, itu lebih baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BM..hari ke hari kita belajar memperbaiki diri, muhasabah moga dgn itu mendapat redha Allah swt.

      Delete
  5. Kyrol? Macam bunyi nama orang Melayu (Khairol) pulak... Tapi apa yang penting Malaysia first!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingat mungkin juga nama tu diambil sempena nama pencetus idea produk tersebut..mungkin la ..

      Delete
  6. #support !

    ... walau tak tahu apa2... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..mesti support produk Malaysia, jenama antivirus pertama tempatan.

      Delete
  7. Waahhh...nk tahu! Nk tahu! Share la kt blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..insyaAllah sy akan entrikan dlm blog ni.

      Delete
  8. Zaman belajar mmg nak kena ada antivirus. Banyak sgt org cipta virus. Silap hari bulan boleh hilang segala projek. Mmg menangis laa..teringat zaman belajar dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapan tggi utk Kyrol AV, ..moga sukses dan jadi pesaing produk AV antarabangsa.

      Delete
  9. festime dgr nih..nanti review nk tgk best ke tidak

    ReplyDelete
  10. Baru jugak dgr..yg penting Malaysia..jom support

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.