Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

Tuesday, August 05, 2014 Nazlee Ismail 42 Comments




Penyertaan anda diharapkan..bagi tujuan kunjungan blogger beraya merasakan kemeriahannya.

Penyertaan sebelum tamat 15hb Ogos , maksudnya sehari sebelum ulang tahun pcl lahir ke dunia ; lepas tu kalau anda blogwalking...ucap selamat sekali lah ye ! ..bersamaan tarikh 16hb..*saja nak mention kat sini bukan nak apa apa pon selain dari itu...

Sekadar menulis entri ; jom kita blogwalking (join segmen ini untuk anda berpeluang menang duit raya / klik banner untuk maklumat dari penganjur segmen) .

Sekian terima kasih.




42 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. salam. selamat bersegmen PCL :)

    ReplyDelete
  3. slmt bersegmen..bw sini..
    www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  4. salam
    sy dtg dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

    ReplyDelete
  5. singgah beraya kat sini
    jom blogwalk and follow AB pulak =)


    http://aksarabiruu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan
    jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  7. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  9. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen PCL.. Happy blogwalking..^_^
    Datang dari segmen yang sama...

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  13. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : isi tabung(Nuff Luxola.com) ^^,

    ReplyDelete
  14. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..singgah sini dari segmen yang sama..saya dah follow..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  16. Hi! Selamat bersegment! Jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  17. Salam PCL... acikidah singgah dari segmen yang sama... have a nice day!... :D

    Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  18. Selamat Bersegmen ............Hehehe nak ucap selalu la sementara ingattt kuakuakuakua ..Selamat Hari Lahir Akan Datang hahhaha .,Boleh gtuuu ..Kira boleh la yerr PcL..Salam untuk Hanis Nina & MamaD ya ..

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama :) http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan Nazlee..
    Selamat bersegmen too :)

    ReplyDelete
  21. rajin-rajin lah blog walking nanti :-)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  23. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  24. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  25. singgah jalan di sini, jemput ke blog saya pulak eh? :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  26. salam singgah di sini. :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  27. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  28. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    ReplyDelete
  29. singgaH dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  30. miya dtg berkunjung dr segmen yang sama,..

    ReplyDelete
  31. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  32. Singgah beraya dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Selamat Bersegmen (^^,) Klik 1x tabung mr.nuff~

    ReplyDelete
  33. Salam...
    Blogwalking selamat bersegmen semoga berjaya... :)

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  34. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum, wawa datang singgah dari segmen yg sama ni :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  36. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  37. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.