Siapa lagi ?

Saturday, August 30, 2014 Nazlee Ismail 8 Comments

"Cantiklah Hafiz... semoga impian membawa keluarga ke Sabah sambil makan puas seafood berpihak kepada ahli #kelabbloggerbenashaari.. good luck! "

Itu adalah antara komen entri rakan blogger yang telah mendapat tawaran penyertaan kontes My AirAsia Free Seats! Oleh AABC (Air Asia Blogger Club).

Sebahagiannya aku dah komen.. ramai yang pilih destinasi ke Sabah, termasuk aku juga..

Kot ada sesiapa lagi yang belum aku terjah entrinya boleh la letak link url penyertaan tu ; aku nak juga tau apa tujuan dan impian anda bersama AirAsia Free Seats (10 seats).

Huh..penat rasa bila buat kerja kasar di hari cuti ; macam tulah peritnya kerja sebagai buruh di tapak binaan...

Kot petang sikit aku sambung lagi.. kerja dah beres, nak rehat jap..kerja apa tu yang memenatkan sangat ??

Letak ye link penyertaan AirAsia anda kalau nak aku komen..


8 comments:

  1. Pcl sama laa kita nak bawa family ke Sabah!

    ReplyDelete
  2. Selamat melancong ke Sabah. Boleh la beli mutiara banyak2..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh !! kalau ke sabah... jangan lupa try ambuyat !! hewhew... bebajet macam orang sabah plak... selamat jalan2 PCL...

    ReplyDelete
  4. Ena pun pilih SABAH!! hehehehehe...

    ReplyDelete
  5. Wow ramai nak pergi sabah ya... tp memang best pun kat sana... hihi

    ReplyDelete
  6. Goodluck PCL semoga impian tercapai..

    ReplyDelete
  7. tak pernah sampai sana lagi..kalau ada rezeki teringin juga nak ke sana...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.