Syukur dengan kemudahan yang tersedia..

Saturday, August 09, 2014 Nazlee Ismail 10 Comments

Balik kerja... jam 6 pm tadi ajak mamaD pi gym dalam kawasan kuarters kami ni...bulan puasa awal awal dulu rajin...hujung hujung memang tak sempat nak jaga badan...haha, lepas raya...badan rasa macam kembang..makan banyak..makan tak ikut waktu..belasah semua yang dihidangkan.

Diri atas penimbang...ahhh lega rasa sebab tak beza banyak berat badan sebelum raya...senaman sikit boleh mentain balik.

Tu pasal tadi petang ajak jugak mamaD, nak warm-up kalau sesorang memamg tak best....bagi peluh keluar.

Syukur Alhamdulillah...dengan kemudahan yang tersedia dan manfaatkan sepenuhnya.


10 comments:

  1. hehehe... mmg kena masuk gym balik pcl... klu nak turun lagi huwaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan tak hingat la ni masa raya..emm mesti masuk gym 2,3 kali semingguu.

      Delete
  2. kalau la gym tu dekat ngan rumah..dah lama ajak en.husband tu pergi..memang liat sikit dia nak pergi walaupun dah ada kemudahan tu kat tempat kerja dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak juga yg berbayar kot KSD ..haha baru semangatnya lain fefeeling ..hah

      Delete
  3. Wowwww no wonderlah nampak tough je mcm body builder rupanya suka pegi gym. Mmg perlu kuat dan disiplin kan sbb Jm ni hangat p2 tahi ayam je. Beli threadmill awal2 je 2,3 ksli guna leoas tu buat hiasan je dlm rumah tp ngidam nk body mcm model huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sehari sekali..target nk sihat bukan nk jd mcm Ben blogger badan ketul2 haha..

      Delete
  4. Wah...seronok g gym..

    ReplyDelete
  5. Badan saya boleh cepat naik dan boleh cepat turun.. Janji ada senaman, terus maintain..

    ReplyDelete
  6. Terbaik..isteri sbg peneman..

    ReplyDelete
  7. Kemudahan yg ada kita manfaatkan...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.