Tujuan nak itu jer ?

Saturday, August 30, 2014 PCL 7 Comments

Semalam ke Mines Downtown ..memang dah target nak makan steam boat celup ...bukan aku yang teringin tapi mamaD, dah makan sekali bulan puasa itu hari...sedap kuahnya ..pedas dan sikit manis.

Secucuk seringgit, puas makan baru jalan dalam cari barang..

Kalau dah tujuan nak itu je datang nak makan tu...memang tak membeli lah, sebab masih awal lagi masa tu... lepas maghrib.

Tak pernah aku datang seawal tu ke downtown @ mana² uptown kecuali nak tolong bukak kedai...haha.

Ni semua pasal teringatkan steam boat celup... , celup dalam air mendidih baru boleh makan..nikmat sesekali dapat !


7 comments:

  1. Sedapnya...lama dh x mkn steam boat..

    ReplyDelete
  2. Sedap tu...
    Berapa secucuk....?

    ReplyDelete
  3. Waa..apa nama tempat tu?

    ReplyDelete
  4. Sedap ke?? Nak try p makan jugakla

    ReplyDelete
  5. Tk pernah makan lg style gini hehe. Cam best je ni :D

    ReplyDelete
  6. Pakwan selalu request steamboat kat KM, lastly kami buat sendiri kat rumah hihi..

    ReplyDelete
  7. PCL duk mana?banyak kali juga pergi downtown mines,tapi tak pernah lagi la rasa steambot kat sana...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.