Wordless Wednesday ; HIDUP dan MATI ?

Wednesday, August 13, 2014 PCL 12 Comments


Dua perkara nak info korang ..tengok pada gambar...


12 comments:

  1. nak bagitau birthday dah dekat ke ape? kita ni lambat pikap..haha..

    ReplyDelete
  2. Birdy dah dkt nak kena renew lesen hhee

    ReplyDelete
  3. baru jugak renew lesen..tapi kena dua tahun la pulak sebab lepas dari tarikh kat kad tu..

    ReplyDelete
  4. Birthday tak lama lagi lattu.. heheheheh ramainya kawan kawan blogger birthday bulan 8..

    ReplyDelete
  5. nak bagi tau tambah umur lettew 16hb nanti.... ekekekee

    ReplyDelete
  6. dah baca komen.... taknak teka dah.... hahahha..... sha ni slow banyak !

    ReplyDelete
  7. 3 hari lagi usia PCL bertambah setahun lagi, Allah sudah mengambil setahun lagi usia kita....
    Apa pun, selamat hari lahir ke....

    ReplyDelete
  8. Satu lesen nak mati, dua birthday nak mari...

    ReplyDelete
  9. Hehe... Mmg sst yg kna ingt bila hmpir hari ulang tahun klahiran kn...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.