2nd Giveaway by Miminadam

Friday, September 05, 2014 PCL 15 Comments



PCL suka join segmen, kontes dan giveaway untuk bagi sokongan kepada rakan blogger yang menganjurkannya tapi tak la hari hari buat entri macam tu, tengok keadaan masa la jugak.

Sebab PCL join adalah nak dapat name card percuma haha, nak guna khidmat design (design dalizgrafix ) pulak maklumlah nanti ramai yang nak kena entertain Bloggers, PR syarikat pengiklanan dan sebagainya.

Name Card Blogger ni ramai yang pandang remeh akan kepentingannya especially newbie blogger. So rebutlah peluang selagi mampu. Kenalkan blog anda kepada dunia dengan cara berhemah.

Aku bukan blogger popular, tu pasal kena 'tabur kad merata'..eh  Sekian terlebih pulak.

Pcl join lah, ni kira jadi ni Miminadam (sila klik banner untuk join). Terima kasih.




15 comments:

  1. good luck..kita pun nak join jugak la..

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya abang PCL.. ena doakan yang terbaik! yeahhh

    ReplyDelete
  3. best of luck PCL ! tak tahu pulak ada kewujudan name card blogger ni... cambestttt

    ReplyDelete
  4. Memang sangat penting name card blogger ni.

    ReplyDelete
  5. slm kenal
    sggh bw dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.