Applikasi Edisi Blog memudahkan aktiviti berblog.

Tuesday, September 23, 2014 PCL 5 Comments


Kelab Blogger Ben Ashaari  baru-baru ini telah memperkenalkan kepada umum, sebuah aplikasi ping blog yang dikenali dengan nama Edisi Blog.

logo Edisi Blog

Aplikasi tersebut adalah untuk memudahkan para pengguna terutama rakan-rakan blogger untuk melakukan
proses mempromosikan artikal blog mereka dengan lebih efisyen. Proses ping blog belaku secara automatik setelah pendaftaran berjaya dibuat.

Disamping itu, ia juga dilihat memberi kelebihan kepada para pengguna bukan blogger dimana melalui applikasi ini mereka akan lebih mudah memperolehi info-info semasa ataupun tips-tips menarik melalui artikel-artikel yang telah dibahagikan mengikut kategori-kategori tertentu.

Proses pendaftaran sememangnya mudah, boleh refer kat sini.

Untuk memuat turun, anda boleh mendapatkannya melalui pautan Play Store seperti yang telah disediakan: [Applikasi Edisi Blog]

Aku percaya sudah ramai blogger yang lebih terkehadapan dalam bab-bab gajet superb sebegini.

Selamat maju jaya dalam arena blog ; jangan sampai ketinggalan.




5 comments:

  1. Salam PcL ..lya singgah pg ni...yupp btol tu mmg memudahkan dan cepat ..dapat jimat masa..

    ReplyDelete
  2. BBL dah download.. lagi senang nak ping entri baru

    ReplyDelete
  3. Thanks PCL..nak registerlah...

    ReplyDelete
  4. Dah register dah En. Nazlee. Memang hebat yang mereka aplikasi ini. Bijak sungguh beliau ^__^

    ReplyDelete
  5. Done..nak sharing ye..boleh?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.