Betul-betul ?

Saturday, September 20, 2014 PCL 8 Comments


Pagi ni kerja tujuan nak pantau kontraktor buat kerja, sekali terpantau geng pancing pulak haha.

Hujan ; alasan dorang tak boleh buat kerja luar bangunan daripada duduk sesaja menggulung rokok daun kritek lebih baik pancing ikan, jawabnya bila aku bertanyakan salah seorang dari mereka.

Suka aku, teruja aku nak join sama ; tengok je lah..

Lokasi rahsia, pls jangan tanya  :)

tak lepaskan peluang selfie

TILAPIA MERAH : Sedap buat goreng / masak 3 rasa


Best kan !, best la kalau minat dengan apa yang kita buat. Rezeki depan mata tunggu lagi..usahakan saja.

Elok lepas hujan berhenti, sambung terus buat kerja.

"Waktu kerja, kerja dengan betul-betul, waktu terluang isikan,  manfaat dengan sesuatu yang berfaedah dan jika ada masa bermain, mainlah betul-betul"

Insya Allah takda yang sakit hati dan mata.

Kelab Blogger Ben Ashaari



8 comments:

  1. Tilapia belas ringgit jugak sekilo kalau kt sg.pahang pcl. Ade minat semua boleh jadi.. Cuma ade satu lg halangan.....MALASnya...
    Hurmm.

    ReplyDelete
  2. wah PCL minat mancing jugak ek??? he he he... baru tau...

    ReplyDelete
  3. sedap talapia ni kalau buat masak berlada..

    ReplyDelete
  4. wah rezeki bagi yang rajin memang mudah datang..tahnia

    ReplyDelete
  5. http://madey09.blogspot.com/ done follow

    ReplyDelete
  6. sedapnyer talapia merah ni..

    ReplyDelete
  7. PCl...ni link terbaru blog CHK yer?

    kathyrbain.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. talapia merah... sha suka goreng garing2, lepas tu buat sambal cili api.. perghh.. ngam !! best PCL... ikan fresh !

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.