Cabaran 30 Hari [15] : Surat Kepada Seseorang, Sesiapa saja

Monday, September 15, 2014 PCL 16 Comments


#cabaran30hari #kelabbloggerbenashari: [Surat Kepada Seseorang, Sesiapa saja ]

Ini dia suratnya ditujukan kepada Nuffnang Malaysia : "Blog saya tidak pernah terima CPUV campaingns tetapi dengan tiba-tiba sahaja sudah dikreditkan. Bila sudah dikreditkan jumlahnya hanya sedikit dan semestinya seperti tiada ikaln campigns CPUV dalam blog saya. Saya perlukan campaingn untuk memberikan sumber melalui blog saya. Nuffnang memberi blogger manfaatkan. sekian terima kasih. my blog url : www.nazlee.com

aku letak screenshot Jan2014 sekali ..


Aku buat lagi surat ; bagi aku ini jenis surat tapi dalam istilah yang selalu diguna pakai ialah 'ticket' ;
Sejak kebelakangan ini Blog www.nazlee.com telah menerima beberapa CPUV campaigns dari pihak tuan, Terima kasih atas perhatian tersebut. Saya ingin mencuba untuk contest nuffnang. Sila beri peluang kepada blog www.nazlee.com untuk membuktikannya. terima kasih.


Haa itu lah di antara surat² aku kepada nuffnang, buat muka tak malu jer hantar 'surat' kepada mereka. Namun tetap dapat feedbacks yang memberangsangkan.

P/s tak caya cuba lah !

Sekian.





16 comments:

  1. Wahh berani nye huhu.. insyaAllah chaiyokk pcl. Mesti mereka baca tu^^

    ReplyDelete
  2. Cabaran ni kena think out of box kan.

    ReplyDelete
  3. 2 hari hantar surat takde feedback... pakcik nuff pilih kasih :( sobs

    ReplyDelete
  4. tula kan kena rajin juga anta surat tu..

    ReplyDelete
  5. bagus lah nuffnang nie.. kalau hantar tiket, mmg diorng bg jwpn yg sangat clear.. tak pernah tak berbalas.. kalau balas lambat tu ade .. haha...


    ReplyDelete
  6. terbaiklah abang PCL.. ena jarang dah hantar tiket kat dorang.. huaaaa.. nak hantar surat cinta jugalah kat oihak nuffnang.. hehehehehe

    ReplyDelete
  7. Berani menyahut cabaran. Thumbs up PCL.

    ReplyDelete
  8. good job.
    sy pun hantar jugak kt nuffnang..hihi

    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-15-surat-kepada.html

    ReplyDelete
  9. beraninye.. bagus2.. semoga nuffnang bagi cpuv..aminn.. :)

    ReplyDelete
  10. Belum pernah hantar surat kpd Nuffnang kerana seperti tak ada isu nak saya cakapkan kpd mereka buat masa ini...

    ReplyDelete
  11. hehehe...comel je bg surat kt nuff

    ReplyDelete
  12. surat kepada nuffnang tu... chaiyok!

    ReplyDelete
  13. Wah PCL.. mesti byk contest dah cuba ni... macam menarik, boleh try ni hantar kat nuffnang...

    ReplyDelete
  14. haha.. jawab en nuffnang, jangan tak jawab ok!

    ReplyDelete
  15. hehee..okla tu..nak tau jugak jawapan diaorang ape

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.