Cabaran 30 Hari [17] : 5 Perkara Yang Anda Rindukan, Apa Saja

Wednesday, September 17, 2014 PCL 10 Comments


Sesekali ku rasa teringin , melewati hati yang dingin adakalanya ku merindui masa lalu ...

#cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari [Lima perkara yang aku rindukan] ;
  1. Menjadi kanak-kanak riang , hati senang kepala tak runsing fikir seronok saja. (Kampung Boy)
  2. Enjoy dalam masa sama belajar jadi budak baik, kenal erti disiplin diri dan berdikari.(Budak asrama) 
  3. Kerja kilang Jepun, boleh cakap Jepun sikit-sikit dan berinteraksi dengan kawan-kawan dalam bahasa Jepun.(Mat Kilang)
  4. Bila lah pulak nak dapat VSS (Voluntary Separation Scheme), boleh cekau puluhan ribu Rm dalam tangan sekelip mata ! (Penganggur Terhormat)
  5. Berniaga di pasar malam jual waffle cake (Usahawan Pasar Malam)

sumber



Entri rujukan kalau nak baca boleh la , silakan  :




Kelab Blogger Ben Ashaari



10 comments:

  1. pcl penah bukak gerai jual waffle ke?? wahh.. mesti sedap.. :)

    ReplyDelete
  2. ena pun rindu zaman kanak kanak... hidup tanpa ada masalah... hehehe

    ReplyDelete
  3. PCL, nak waffle coklat plisssss :)

    ReplyDelete
  4. PCL pernah jual waffle?? sha suka gila dengan honey waffle tu....

    ReplyDelete
  5. Seronok jadi kanak2. Xyah serabut otak.hehee

    ReplyDelete
  6. Bestnyer berniaga.. suatu benda yg mamamyja teringin juga nak mencuba.. hihik

    ReplyDelete
  7. banyak sungguh pengalaman haa.. siap jual waffle lagi..

    Tips Memilih Supplement Sendi Yang Betul

    ReplyDelete
  8. rindu kn zaman main dgn budak kg

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.