Cabaran 30 Hari [21] : Tempat Yang Anda Ingin Pergi Dan Tak Pernah Pergi

Monday, September 22, 2014 PCL 3 Comments


Banyak betul tempat belum sampai sebab aku tak pernah pergi walau dalam negara sendiri, sedih kan.

Ada orang pergi untuk melawat negara luar lebih diutamakan ; ikutlah rezeki masing² kan hurmm.

Menjawab soalan cabaran ; Tempat yang aku ingin pergi dan tak pernah pergi ialah Taman Negara (Malaysia).

Macam best je nak explore lebih.
Aku minat sangat aktiviti luar lebih kepada untuk megenali alam semulajadi ciptaan Yang Maha Esa. ALLAH SWT.

Peta Taman Negara ; gambar dari google.com



Kelab Blogger Ben Ashaari



3 comments:

  1. memang teringin nak jelajah negara sendiri..rasa banyak tempat lagi yang belum sampai.

    ReplyDelete
  2. xpenah pi lagi + suka jugak tmpat2 mcm ni..love nature!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.