Cabaran 30 Hari [23] : Pekerjaan Yang Anda Ingin Selain Kerja Anda Sekarang

Tuesday, September 23, 2014 PCL 8 Comments


Aku nak jadi tukang urut , boleh?

#cabaran30hari, hari ke dua puluh tiga #kelabbloggerbenashaari


Silap dulu aku tak belajar dengan nenek. Orang tua-tua dulu memang pandai mengurut, walau cara urutannya tradisional namun keikhlasan kerja mengurut tu original.

Urut tapak kaki pun dah kira okay. Bukan untuk sesapa, orang kat rumah aku jugak.

Kalau nak dijadikan mengurut ni sebagai kerjaya ; pekerjaan halal ok  jugak ..*fahamkan maksud aku.



kredit to massage




Kelab Blogger Ben Ashaari



8 comments:

  1. Kalau buat part time job mengurut boleh je kan PCL. Hewhew

    ReplyDelete
  2. faham faham, memang paham PCL...

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau dapat urut badan nie.. huhuu.. baru anak sorang dah rasa macam anak 5 sakit badan hahaha

    ReplyDelete
  4. Kalaulah saya sendiri ada kebolehan mengurut kan baik tu..:)

    ReplyDelete
  5. Nanti kalau PCL datang ke Alor Setar bolehlah datang urut saya sekali, hehehehe...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah hasben sha pandai mengurut... tak payah susah2 pergi spa bagai..... hiks

    ReplyDelete
  7. Skrg ni susah oooo nk cari tukang urut yg bebetul mengurut.... heee~ adeh rugi pcl xamik ilmu.... huuu~

    ReplyDelete
  8. syok jugak kalau jadi tukang urut, kalau sakit2 urat lenguh2 bleh urut sendiri... hihiii^^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.