Cabaran 30 Hari [29] : Bunga Kegemaran Dan Ertinya Untuk Anda

Monday, September 29, 2014 PCL 7 Comments


Apa eh? Entah bunga apa jadi kegemaran. Tak pernah dapat cuma beri kepada seseorang yang disayangi ...

Bunga yang sangat familiar adalah bunga mawar @ros selain dari bunga kebabangsaan iaitu Bunga Raya.

Tiada erti apa² kepada lelaki semacam aku ni. Tetapi sangat memahami sifat wanita yang suka bunga segar terutama mamaD.

"Sesiapa yang mempunyai banyak waktu untuk membaca, maka dia pasti bahagia kerana telah memetik BUNGA dari taman alam semesta."

~ kalau zaman sekolah dulu "mat bunga" adalah gelaran untuk lelaki yang suka kepada kecantikan diri .

Hah ..takblehblah ingat zaman remaja sekolah dulu.

#cabaran30hari, hari ke dua terakhir dalam cabaran seterusnya. Selamat menyahut cabaran kepada rakan blogger semua. All the best.

Kelab Blogger Ben Ashaari



7 comments:

  1. Bunga mmg sinonim lagi kpd gugirls.

    ReplyDelete
  2. tahniah pcl..berjaya habiskan cabaran 30 hari.. dkna kandas si tengah jalan hahaha

    ReplyDelete
  3. Tahniah PCL. Nampaknya sudah sampai ke pengujung..:)

    ReplyDelete
  4. hehe, timm pun wlaupun pompuan xtau sgt bab bunga ni..bunga taik ayam tau la..hik3..

    ReplyDelete
  5. gugirls paling suka dapat bunga rose..

    ReplyDelete
  6. wahhh...dah nak habis ek cabaran 30 hari..rase cam sekejap plak..huhu..

    ReplyDelete
  7. wowww sehari lagi PCL !! tak sangka boleh habiskan challenge ni... hahaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.