Cabaran 30 Hari [Hari 10] : Apa di dalam dompet anda

Wednesday, September 10, 2014 PCL 15 Comments


[Apa di dalam (handbag) dompet anda], soalan asal tu aku gantikan mengikut kesesuaian . #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari

Hadir kursus tak perlu bawa banyak duit tunai..

Aku punya dompet kadang tebal, adakalanya nipis mengikut kesesuaian masa dan waktu.

Hari ni , itu jer yang terkandung di dalamnya :


  1. Wang kertas, syiling memang tak ada.
  2. Kad bank-bank berkenaan, kad kredit memang tak ada.
  3. Kad pengenalan, lesen memandu, GreenCard.
  4. Gambar keluarga.
Itu pun dah sarat, kalau nak guna dompet panjang terjulur macam  purse wanita tu, terasa segan pulak.

Sempoi jer lah.

Sekian.

Tweet



15 comments:

  1. Assalammualaikum... PCL,

    dompet isi yang perlu aje kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. tak terlalu sarat,berbanding dengan wanita..hehe

    ReplyDelete
  3. Ye ker credit card xd.. xcaya ar. Hihik

    ReplyDelete
  4. Lelaki ni simple je kan kan.... hehehehhee...

    ReplyDelete
  5. Kecik je wallet lelaki. Perempuan punye purse sebesar yg boleh ><

    ReplyDelete
  6. lelaki memang sempoi.. kalau perempuan..beg mekap..beg duit..hahaha

    ReplyDelete
  7. dompet lelaki simple je kan..hihi

    ReplyDelete
  8. sempoi je barang geng lelaki kan. haha

    ReplyDelete
  9. simple je laki ni kan... yes ty pun tak suka syilling.

    ReplyDelete
  10. Hahaha memang simple nau tapi OK la ni :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Hehe. Pastu nnt tolong bawak handbeg bini :D

    ReplyDelete
  13. Syiling masuk poket kan pcl? Pastu.. Balik kije keluarkan syiling tu banyakk dr poket. Selalu tgok somi ayu gitu.hehe

    ReplyDelete
  14. lelaki senang..kalau permpuan satu beg besar pun rasa tak cukup..ahhaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.