Cabaran 30 Hari [Hari 5]: 3 Perkara Yang Anda Katakan Kepada Bekas Kekasih

Friday, September 05, 2014 PCL 32 Comments


Senang cakaplah kan, aku malu nak bercerita kisah lama dalam perhubungan dua jiwa. serius ni!!

Inilah cabaran yang aku dah nampak, ianya agak menyukarkan untuk aku menulis lebih panjang dalam entri Cabaran 30 Hari #kelabbloggerbenashari ni.

Nasib baiklah 3 perkara sahaja yang diminta ; 3 Perkara Yang Aku Katakan Kepada Bekas Kekasih ku dulu ..hurmm.


  1. Dulu kita merancang , kini kita lalui bahagianya bersama. Ini yang kita impikan bersama. Syukur Alhamdulillah dengan redha Nya.
  2. Awak nak add face book atau mana-mana media sosial personal saya pon tak kisah. Tak apa. Boleh sangat .
  3. Esok (6 September) Birthday awak kan, Happay Birthday To You in advance.

D.I.A.N.A


*Kejujuran yang menyakitkan berlaku,  adakalanya dalam sebuah perhubungan boleh membuat pasangan terluka dan tidak hairanlah mereka tidak gemar pasangan mereka yang terlalu jujur tentang rahsia hatinya.

*Sebolehnya jangan cuba ungkit kisah silam, jangan sesekali mengaku kerana hal-hal yang hanya akan menyakiti hati orang yang mendengarnya.

~ Ha Ha Ha..jangan la serius sangat geng , ini cuma entri menyahut #cabaran30hari KelabBloggerBenAshaari, bukannya kontes yang menawarkan hadiah. Aku tengok ramai kot blogger bersungguh berhabis masa semata-mata untuk terbitkan entri mengikut jadual sehingga menjadi sebab terabainya kerja hakiki. *stay cool beb.


Sekian.

Entri Berkaitan :

Cabaran 30 Hari [hari 4]
Cabaran 30 Hari [hari 6]
Apa tu Cabaran 30 Hari ?




32 comments:

  1. eh... kami berkongsi besday yang sama.. besok...

    ReplyDelete
  2. yes pcl! kami tak pernah ungkit..hehe

    ReplyDelete
  3. uittt....mamaD tetap POOjaan hati kan...cabaran nie just suka-suka menghiburkan hati,merapatkan ukhwah dan memberi idea bagi mereka yang ketandusan idea nak buat entry..hehe

    ReplyDelete
  4. Diana ni bekas kekasih atau buah hati sekarang opss..Nasiba baik JM x join cabaran ni sbb JM belum pernah ada kekasih so mmg susah nk jawab cabaran ke 3 nih

    ReplyDelete
  5. First time berkunjung di blog ini.. best!
    Banyak info yang dikongsi bersama..
    Saya akan link di page Favorite Blogger [http://whateverapa-apasahaja.blogspot.com/p/blog-page_2.html] di blog saya..
    Kiranya antara blogger terpilih yang dijadikan bookmark ^_^

    Anyway, keep it up! Tak sabar tunggu cabaran akan datang..


    ReplyDelete
  6. yer yer ingat esok birthday mama d...esok Farah nyanyi untuk mama D ek? he he he...

    ReplyDelete
  7. Dulu Kekasih, sekarang bekas kekasih sebab dah jadi isteri.. hehe!
    waaa... MamaD September baby gak.. hehehehe!! Sweettttnyaaa PCL..alololololo!

    ReplyDelete
  8. Sweetnye :). Semoga PCL bahagia bersama keluarga hingga ke syurga. Aminn..

    ReplyDelete
  9. birthday mamaD ye.. hihi... happy birthday mamaD..wish awal2.. :)

    ReplyDelete
  10. erm....ex kekasih yg tak sanggup nak citer nie....huhu

    ReplyDelete
  11. Dah jumpa cinta sejati kan ... yang lepas lepas usah diungkit or dikenang lagi

    ReplyDelete
  12. makwe tak marah ke letak gambar ex ni haha

    ReplyDelete
  13. Ayu pun fikir fikir nak update day5 ni apa. Sbb kisah lama kan.. Diungkit kuatir jd sebab masam muka hehehe.. Baik move on.

    ReplyDelete
  14. Alahai.. Sweet pulak aku rasa...

    ReplyDelete
  15. happiness is the best revenge for your ex. congrats!

    ReplyDelete
  16. Hehe.. Cool! ^_~
    http://www.nazlee.com/

    ReplyDelete
  17. huhu, mesti terpandang balik gmbar lama lama ni. throwback

    ReplyDelete
  18. haha konpius sket bila bca komen org len kt atas tu.. ex gf tu skng jd wife ke/ hihi

    ReplyDelete
  19. Waaaa... cool habis la pcl ni... respek...

    ReplyDelete
  20. Dah tanya pakwan sebelum up entry... dia ok je... lg pun task ke lima ni KM buat santai2... hehehe...

    ReplyDelete
  21. Ni wife PCL ke? Tak tahuuu. wwuwuwuwu

    ReplyDelete
  22. Happy birthday mamaD !!

    yeah... Sha punya entri bertajuk diatas sungguh emo... rasa macam malu gilosss... lepas ni taknak serious dah... kemut muka tak boleh nak gosok dengan iron dah ni.... sobbbsobbb

    ReplyDelete
  23. terbaik ah! kann rileks2 sudahhh bukan contestt ida pun kenkadang update lewat kekekkekekekee

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  24. Aku suka kata nasihat yg last sekali..

    ReplyDelete
  25. So sweet la BRo PCL.. Semoga berbahagia selamanya..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.