Cabaran 30 Hari [Hari 6] : Apa Yang Anda Makan Hari Ini?

Saturday, September 06, 2014 PCL 20 Comments


Cabaran paling mudah dan santai aku rasa jika bandingkan di antara yang sebelum-sebelum ni.

Elok la kan kena time cuti, santai makan pagi jadi pilihan aku ;

Apa Yang Anda Makan Hari Ini? Itu soalannya dari #Cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari

Kebetulan hari Sabtu, cuti selalunya sarapan di luar saja, cinta hati jadi peneman setia. Birthday Girl dia hari ni, terima kasih bagi pihak mamaD kepada anda yang ingat , mendoakan kesejahteraan dan ucapan hari lahir kepada isteriku.




Favorite saya makan meehon goreng mamak

Tolong mamaD makan ; tosei bawang


Makan meehon goreng sambil sembang teh tarik , selepas tu singgah pasar beli barang dapur.

Santai je pagi ni.. tak plan lagi malam nanti nak makan apa sempena meraikan birthday mamaD.

Sekian.


Entri berkaitan :







20 comments:

  1. ada lunch date istimewa tak dengan MamaD hari nie..hehehe...

    ReplyDelete
  2. macam sedap je tosai.. hihi..

    ReplyDelete
  3. bihun goreng mamak?? boleh try ni... selalu sha makan nasi goreng @ mee goreng mamak aje... jelessss tengok gambar2 breakfast :(

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap tu bihun goreng.. lapor plak. X breakfast lagi ni. Hoho

    ReplyDelete
  5. bee hoon tu nampak sedap pcl... hu hu hu...

    ReplyDelete
  6. Lama tak makan mamak... Sedapnyaaaaa Tosei!!!

    ReplyDelete
  7. malam ni dinner ngan mamaD

    ReplyDelete
  8. Wah..ada dinner romantik ye..

    ReplyDelete
  9. waaa haa mmng ex semalam tu isteri la yeee hehhee. meehon mamak x pernah pla makan sebab mmng x suke masuk kedai mamak... a.ka jarang makan kat luar

    ReplyDelete
  10. Ty dah jemu makan kat mamak. Tapi nampak sedap bihun tu.

    ReplyDelete
  11. adehh ! lapau balik bila nampak mee mamak ni lagi2 roti dy. buat hingus lele lele. hihi

    ReplyDelete
  12. aduh... hari ni blogwalking je nafsu makan menjadi jadi... nampak semua makanan je terus terliur... camana nak diet ni?? hahaha!

    ReplyDelete
  13. tolong mama d makan ye hehhehe...happy besday mama d

    ReplyDelete
  14. Bwg? Ida xpnh order yg bwg punyaaaa... sedappp ehh. Nk try sabtu ni la.. ehh

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.