Dekorasi Mama Diana

Tuesday, September 16, 2014 PCL 11 Comments


Emm, apa buat kalau tak ketahuan duduk sesaja di rumah?

Kalau mamaD la kan, ada saja 'benda' yang nak diubah ; susun atur perabot terutamanya atau buat deko sikit barang terpakai.. entah lah ada saja ideanya.

Aku suka, malah aku sokong sangat bab bagi cantik hiasan dalam rumah.

Pagi tadi mamaD bertukang betulkan kerusi patah, kerusi 'tangan' bebudak kalau ikut orang lain mungkin dah buang jadi sampah kot !

Ni hasil deko terkini ..baru siap terus aku snap gambar.






Balang kaca bekas kuih raya? , Raya haji nanti tak ada jamu-jamu kuih/biskut raya dah untuk tetamu haha.




11 comments:

  1. wow!! kreatifnyaaa... ena pun tak terfikir nak hias gambar cenggitu.. comel comel, nanti boleh buat

    ReplyDelete
  2. tq sudi dtg jalan2 kt blog sy... ermm boleh tlg explain knp sy tidak menjawab soalan?? sory la sy ni new blogger maybe penulisan sy xkretif mcm encik.. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh... rajinnya.. kreatif pula tu..

    ReplyDelete
  4. kreatif sis D..

    kathy tag :-
    http://kathyrbain.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award-fuza-musa.html


    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...wah menarik nyer...:)

    ReplyDelete
  6. MamaD bukan aje sabar mengasuh anak-anak, pandai masak bahkan kreatif - untungkan PCL. Kakak respect tau..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.