Ehh dia mucul lagi !

Thursday, September 11, 2014 PCL 10 Comments


CPUV muncul lagi, alhamdulillah blog ini dihujani dengan iklan yang semakin menjadi-jadi.

Nuffnang dah nampak blog ni dan bagi sumbangan ads bertali arus. Sebelum ini apa yang aku perasan, nuffnang hanya meraikan blog baru sahaja kebanyakannya.

Terkini iklan SANOFI LACTACYD fase 2.
Fasa pertama sudah berlalu pada bulan Mac lepas.

Sanofi Lactacyd ni adalah produk kebersihan femenin juga rakan harian yang dipercayai untuk wanita yang memahami bahawa kebersihan feminin adalah penting untuk kekal sihat dan yakin. BAGUS !

LACTACYAD menghasilkan produk sebagai memenuhi keperluan harian mereka yang inginkan kesegaran dan keselesaan.

Boleh klik info lanjut kat sini .

Blogger yang memasang iklan nuffnang, kena rajin UPDATE SURVEY di halaman Nuffnang profile masing-masing.

Baru cash out yang terdahulu punya kini
Rezeki baru muncul lagi.

Rajin yang dimaksudkan tu tidak lah update survey setiap masa, dalam seminggu sekali update pon jadilah. Tukar-tukar yang mana dirasakan perlu untuk memenagi hati pihak pengiklan itu sendiri.

InsyaAllah.




10 comments:

  1. sejak-sejak nie Nuffnang dah tak bagi apa2 kat blog saya...Nuffnang bagi kat orang baru2 je kot..sedih...

    ReplyDelete
  2. Mmg penting apdet survey tu. Tp selalu je malas.hehe

    ReplyDelete
  3. ingatkan apa yang muncul.. hihi

    mama tenyeh nuff kat sini ye.. hihi

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum.. PCL,

    tahniag dapat cpuv SANOFI LACTACYD fase 2..

    mselim3

    pls: mselim3 baru aje perasan tadi... semoga ukhuwah kita sentiasa kukuh PCL.. insaallah jika ada masa blog PCL sentiasa dalam ingatan..

    ReplyDelete
  5. saya pun ada masuk tapi tak sempat nak tengok iklan apa

    ReplyDelete
  6. Bestnya!! Lama x menjenguk sini..

    ReplyDelete
  7. lama tak tukar..tapi alhamdulillah..rezeki sentiasa masuk

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.