Happy birthday nenek tua !!?

Monday, September 29, 2014 PCL 6 Comments


Hanis dan nina


"Happy birthday nenek tua !! 30/9"

Sesekali si adik menyakat dalam status FBnya, bila over excited menjadikan Hanis terpost awal sebelum tarikh birthday kakaknya, Nina.

Yang sebetul tarikh tu lagi dua hari , tapi hanis dah confuse sebab tadi kami sekeluarga makan makan di luar sebagai menyabut awal hari jadi Nina.

Makan luar bersama keluarga
...tapi kakak nina tetap cool ; sifatnya lembut dan suka senyum manis.

Kelab Blogger Ben Ashaari



6 comments:

  1. Happy advance birthday nina !! hahaha... comel je anak2 PCL... yela dengan siapapun diorang nak menyakat especially si kakak sulung...

    ReplyDelete
  2. happy birthday bhgia bersama anak2 yg meningkat remaja ya....

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday!

    Gelagat anak2 kan, boleh buat PCL tersenyum . Semoga sampai ke besar la hubungan adik beradik baik. aamiin

    ReplyDelete
  4. HB buat anaknya..Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  5. KM ingat anak PCL twin tadi.. hihi..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.