Cabaran 30 Hari [Hari 1]: Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

Monday, September 01, 2014 PCL 33 Comments

Okay...jangan kalut,  nak ajak korang pembaca blog ni mungkin tak sempat...hanya ada beberapa minit lagi nak tamat tempohnya hari ini jam 12 tengah malam.

Sebenarnya aku yang kalut tapi ia tidak termasuk dalam 5 fakta yang aku nyatakan selepas ini.
Ini adalah game blog Cabaran 30 Hari dan jika anda mahu mengikuti hingga ke akhir, sila singgah setiap hari kerana ada 30 hari untuk anda mengenali penulis blog ini :

Nazlee Ismail PCL. #kelabbloggerbenashaar

[ Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda]

Aku nak kongsi 5 fakta tentang diri yang dalam gambar tu ;

1. Seorang yang pendiam, bercakap bila perlu terutamanya tentang pergaulan seharian. Tetapi mudah mesra bila sudah saling mengenali.

2. Tidak suka ambil pusing tentang perkara yang remeh temeh terutamanya dalam pergaulan seharian.

3. Suka bersedekah terutama dalam bentuk senyuman dan mengur dengan ucapan salam terlebih dahulu.

4. Lebih utamakan yang lebih utama iaitu, perihatin dengan tuntutan agama, keluarga dan negara.

5. Tegas dalam membuat sebarang keputusan.

Sekian.


Entri berkaitan :

33 comments:

  1. Assalamualaikum ya habibi .. ya ana suka laaa cara entaaa .. sukalah suka lahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha..ana rasa mau lepuk dahi ente lahhh..

      Delete
  2. sebab suka senyum tu lah nampak muda jer... hew hew hew

    ReplyDelete
  3. Patut la sentiasa nampak muda,suka tersenyum ye,...tq join

    ReplyDelete
  4. Tak suka amik pusing tu bagus. Tapi kan org pompuan ni suka fikir banyak. Pastu benda xmo pk pon boleh terbayang2. Muncul. Terfikir2 jadi. Solutionnya irra akan ceritakan benda tu pada seseorg. Baru okey lepas tu. Tu pon kena cerita kat org yg betul. Klu xkena org. Silap2 lagi tingtong. Hahaha nampak sgt tak matang lagi kan

    ReplyDelete
  5. Tegas tu yang membuatkan abgh PCL nampak hensem.. yeahhhh keep it up!

    ReplyDelete
  6. hahahah dah agak dah PCL sangat suka senyum !

    ReplyDelete
  7. PCL...teringin mencontohi kesabaran dan ke'cool'an PCL... huhu..nak nampak hencem cam PCL gak...
    Tq slalu singgah komen blog saya..ailebiu PCL.. hehehe!

    ReplyDelete
  8. saya akui, pcl memnag cepat mesra :)

    ReplyDelete
  9. Senyuman membawa kesan positif untuk orang sekeliling.

    ReplyDelete
  10. tengok muka dah tahu cepat mesra..hahaha...salam kenal PCL..!

    ReplyDelete
  11. Semuanya ada aura positif tu..Good luck PCL..

    ReplyDelete
  12. gitu..ada macam liebster award ke

    ReplyDelete
  13. Hmmm... ciri2 lelaki budiman... nak kena contohi pcl ni...

    ReplyDelete
  14. senyum sokmo, awet muda tu.... :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillahh, terima kasih semoga Allah juga merahmati kita semua....tggu, selepas ni hari ke 2 pulak..tentang apa? Sila datang semula lewat² sikit pon tak apa.

    ReplyDelete
  16. Wahhh pendiammm pendiammmmm.. nampak mcm tu .tpi nti jmpa baru leh tau :p

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. Semua positif... :)

    ReplyDelete
  18. wahhh bersedekah tu mmg amalan terpuji..teruskan pcl

    ReplyDelete
  19. Pendiam ke PCL? Mcm takkk je. Hihi

    ReplyDelete
  20. positif semuanya! kene contohii ni tapi ida pun tak suka benda2 remeh nii semak kepala HAHHHAA

    ReplyDelete
  21. Bagus pcl.. sedekah tu amalan mulia

    ReplyDelete
  22. pendiam?? macam tak caya je hahaa

    ReplyDelete
  23. ciri-ciri seorang abah :)
    nom 5 tu mcm garang bunyi.

    ReplyDelete
  24. pendiam ke hehe..mcm xcaya je haha...

    ReplyDelete
  25. Satu lagi pcl lupa nak letak ttg fakta diri pcl. Iaitu suka membantu orang lain. hehe. Keep it up bro! :')

    ReplyDelete
  26. dari muka memang nampak ciri-ciri pendiam dan tegas tu. hehe

    ReplyDelete
  27. samalah. Gua pun pendiam tapi murah ngan senyuman

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.