Kari kepala ikan salmon ?

Sunday, September 14, 2014 PCL 9 Comments


Selamat menjamu selera.., hidangan hari hujung minggu kami sekeluarga.

MamaD buatkan kari kepala ikan salmon..mengikut apa yang tertulis kat label masa nak beli pagi tadi...tapi macam lain je ikan tu.

Berkali²  tanya, akak kaunter tu confirm cakap itu kepala ikan salmon.

Boleh la, asalkan jadi kari kepala.






Ada sambal belacan dan sayur tauge...memang selera lebih la. Jemput tengok.






9 comments:

  1. assalamualaikum PCL...wah sedapnya tengok sambal belacan tu...:)

    ReplyDelete
  2. Errr..sedap?
    Mcm xpernah dibuat org.tp kalo sedap...apedehal kan pcl.ngeee

    ReplyDelete
  3. kari kepala ikan... memang marvelessss sangat PCL ! ada pulak sambal belacan... memang ngammm sangat !

    ReplyDelete
  4. cuba google kepala ikan salmon , tgk sama tak ... wah menyelerakan semuanya .

    ReplyDelete
  5. wah.. penuh semangkuk... menambat selera...

    ReplyDelete
  6. Ikan salmon buat kari?? Hebatlah mamaD..

    ReplyDelete
  7. Hari itu di tempat kenduri ada orang beritau kari kepala kambing lagi sedap dari kari kepala ikan. Entah betul atau tidak, entahlah..Nanti kalau MamaD free boleh PCL bisik2 suruh dia cuba masak kari kepala kambing pulak....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.