Live entry : Shuttle bus selfie

Wednesday, September 10, 2014 PCL 6 Comments


Cabaran menaip entri dalam bas semasa perjalanan menuju ke destinasi.

Lama tak naik bas yang terumbang ambing macam naik bot di lautan..sebenarnya kitorang naik shuttle bas jabatan jer..

Seat terkebelakang sikit. Tapi tetap agak selesa jugak sebab boleh menaip guna handphone , saja nak mencabar diri buat live entry macam ni....



Dengan typo yang banyak tapi sudah di edit.

Perfectly ... publish.






6 comments:

  1. Itulah penangan seorang blogger tegar..:)

    ReplyDelete
  2. memang susah nak edit kalau typo..boleh stress!! hahaha

    ReplyDelete
  3. perlu gigih buat live entry walau dalam keadaan apepun..hihi..name pun blogger :)

    ReplyDelete
  4. Lately ayu pun type guna phone. Serius bersepah typo. Gambo pon nan hado dlm entry..

    ReplyDelete
  5. hahaa..terbaikla..dapat jugak buat entry

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.