Malas aku nak letak tajuk SENHENG !

Saturday, September 27, 2014 PCL 5 Comments


#EHHHH !! Haha..



Banyak juga aku melanggan di SENHENG , BANTING sejak pertama kali aku buat kad ahli, boleh dapat diskaun lagi. Dari peralatan dapur termasuklah gajet, ada juga sebahagiannya aku beli di SENHENG.

Sempena 25th ANNIVERSARY PROMOTION, kepada anda yang melihat iklan menari-nari di blog ini bolehla klik untuk dapatkan info berkenaan.

Iklan dibawa khas oleh Nuffnang Malaysia.


Kelab Blogger Ben Ashaari



5 comments:

  1. Hehe.. Nape ngan tajuk tu? Malas nak letak tajuk senheng? Hehe.. Sy belum pernah shopping ngan senheng.. Tp skang dah ada online store, mcm beat pulak nak menyoping! Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. oh? tak pernah tau ada on9 store.. #hiduplebihmudah.
    nak klik iklan tak keluar pulakkk

    ReplyDelete
  3. ramai yg jadi Ahli senHeng..best katanya

    ReplyDelete
  4. saya lpas dah menjadi pelanggan senheng, sentiasa la dapat cek ratusan ringgit utk rebate beli barang lain pulak nya nanti kan..
    bijak Senheng ni..hihihihi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.