Masa ni la dok teringatkan..

Thursday, September 11, 2014 PCL 2 Comments


Santai tepian pantai sambil makan angin petang bagi yang datang kursus macam aku dan rakan² ofis memang menantikan saat untuk bersantai menenangkan minda.
Hotel berdekatan pantai sesuai jadi pilihan. Sesuai sangat bagi yang minat tapi tak semua peserta punya minat yang sama.

Masing² punya hal nak buat aktiviti apa.

Petang ni aku lepak dekat luar sementara nak tunggu dinner pukul 7pm sat lagi..

Lepak² macam ni la dok teringat anak isteri kat rumah, kalau depa datang sini sekali kan best.

Nina dengan Hanis sibuk dengan snap gambarnya, dengan selfienya dan gurau senda dua beradik dengan suara depa tu; mamaD jadi peneman aku bersembang, tapi tu lah..

Takdok depa tak best la.. dah biasa depa selalu bersama. Hurmm..

@Pantai Pord Dickson





2 comments:

  1. Pantai port dickson tempat nad dengan keluarga selau bercuti..hahaa..

    ReplyDelete
  2. rindu sangat bila tengok pantai port dickson ni, lama tak singgah...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.