Running Man buat aku pening kepala .

Monday, September 08, 2014 PCL 9 Comments


Ikutkan hati memang takmau bagi anak dara ni berjaga sampai lewat malam, tengoklah mata dia dah bengkak .


Minat dia hanya kepada siri tv Running Man, Jumaat malam dan Sabtu malam sudah menjadi kemestian nak menonton. Nasib baik lah dia score masa periksa penggal lepas. Ada alasan nak itu dan ini.

Sekolah sesi petaang juga sebagai alasan.
Dalam kepala kami, sudah sepakat nak daftarkan Hanis masuk asrama tahun depan.

Disiplin dengan keadaan dan peraturan asrama mungkin boleh membentuk peribadinya. Harapan kami.

Hujung minggu ni dah mula cuti penggal, haruslah dia berjaga lagi.






9 comments:

  1. Naseb aten tak terjebak dengan runningman ><

    ReplyDelete
  2. Biasa la anak ppuan, manja..:)

    ReplyDelete
  3. anis pon suke tgk runningman pcl.. tp tak dan nak berjage malam2.. tengok online je..hihi...

    ReplyDelete
  4. nasib baik dia tak tengok citer family outing.. lagi la tak tido gamaknye...hehehe

    Kelas dia Faizland & Golf Training di UPM

    ReplyDelete
  5. Running man apa yang istimewa nya ka....hihi...

    ReplyDelete
  6. papa mithali hehe :) biasalah tu Nil pon gula Running man heheik

    ReplyDelete
  7. alaaa, abg PCL pasang lah Astro Record. huhu. takdelaa dia terjaga lewat malam

    ReplyDelete
  8. time ni.. ikut kebijaksanaa budak.. kalau budak tu x rajin sgt bca buku pun..kalau dia bijak akan score.. bila dah masuk u nanti.. barulah beza budak yg bijak dan budak yg rajin..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.