Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Thursday, September 11, 2014 PCL 19 Comments


Hurmm, nak join segmen kena letak baner ni . Bereh..



S2 : Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas.

Nama blog Nazlee.com PCL, mula berblog pada Januari 2010 (melalui platform blogspot.com dengan nama villakejora.blogspot.com sehingga  Mac 2012). PCL ialah singkatan dari nama panggilan PakCikLee.

Untuk memantapkan lagi blog ini, pada April 2012 nama blog telah bertukar kepada PCLdot com dengan domain www.pakciklie.com yang dilanggan dari NetkL.

Oleh kerana ada persamaan (nama pakciklie) sedikit dengan nama blog yang kurang 'sedap' dibaca; lalu penukaran dilakukan. Blog ini kemudiannya ditukar nama kepada www.nazlee.com dan digunakan sehingga saat ini.

S3 : Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..

Lifestyle & Parenting Blogger Malaysia, blog yang mengemukakan banyak entri kekeluargaan dan kehidupan sebagai perkongsian dan panduan pembaca dalam berbagai peringkat umur.

Terkini (2014) ; www.nazlee.com dalam proses memantapkan lagi matlamat blogging sambil berukhuwah. PCL sangat bertuah kerana dipelawa menyertai Kelab Blogger Ben Ashaari di bawah kelolaan Ben Ashaari sendiri. Pembaca yang datang singgah, baca dan komen di sini juga sebenarnya di bawah aura pengaruh blogger popular tersebut tersebut. MEMANG tak salah anda selalu datang sini.

S4: Bagitau pada rakan pembaca , apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke.. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer…

Impian PCL nak dikenali ramai macam tokoh-tokoh terkenal supaya senang berurusan dengan pihak tertentu terutamanya di peringkat tertinggi ; nak mohon atau buat bisnes apa pun dah nampak laluan mudah. Usaha untuk memajukan diri itu berlaku selepas itu. JADI TERKENAL dulu.





19 comments:

  1. all the besr PCL dalam dunia blogging

    ReplyDelete
  2. betul2 .. kukuhkan blog dulu supaya orang kenal..

    ReplyDelete
  3. Kena jadi terkenal ek baru urusan mudah..hihi..

    ReplyDelete
  4. tak sempat nak join segmen nie... all the best ye

    ReplyDelete
  5. Salam singgah PcL ...Selamat maju jaya dalam dunia blogging ......

    ReplyDelete
  6. nak melancong gakkkkk.. nk ikutttttt

    ReplyDelete
  7. salam. selamat bersegmen PCL :)

    ReplyDelete
  8. waahh sume org dah join segmen ni.. insyaAllah kalau sempat karnag nak join juge..

    Mealshakes: Boleh atasi anak diabetes tahap 1

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... PCL,

    PCL dah terkenal apa... senang kenal dengan PCL sporting.. moga PCL menjadi blogger yang dikenali dan disegani doa mselim3 moga apa yang dicita2 itu akan berjaya k....

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah... semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.