Tarikan terbaru Genting Highlands !

Sunday, September 14, 2014 PCL 6 Comments


Hujung minggu , cuti sekolah lagi boleh la bawa anak-anak, bawa seisi keluarga bercuti ke Genting Highlands dan nikmati sendiri keseronokan di Ice Age Adventure bersama keluarga tercinta.

Serius aku tak pernah ke sana, baru nak pasang niat setelah melihat promo di blog Abang Nara.

Ini semua dapat info setelah aku klik blog rakan baru (emi izzeyda diary) yang mana iklan sponsor-nya sedang 'menari-nari' ;  RWG - Ice Age Adventure  (Nuffnang CPUV) katanya. Tahniah dapat sponsor ads nuffnang.

gambar dari blog abang Nara

Kali ni aku pulak dapat sponsor yang sama , bukan satu tapi dua (2) , alhamdulillah rezeki blogging datang lagi.

Tarikan terbaru Genting Highlands , silakan klik mana iklan di blog ini untuk dapatkan info RWG - Ice Age Adventure

Terima kasih nuffnang dan anda semua yang sokong blog pcl.





6 comments:

  1. Dh bertahun x naik genting, mcm menarik nih

    ReplyDelete
  2. PCL pergi tak bawak anak jenjalan.. kan cuti sekolah ni... hehe. KM tengok blogger femes bwk, family jenjalan ke genting cam best je..

    ReplyDelete
  3. weewitttt... tetiba je nak ajak hasben hanimun kat genting...

    tahniah PCL !

    ReplyDelete
  4. sy tgk blog kak filla..dia dh pegi sn bwk anak2.. mcm menarik

    ReplyDelete
  5. Mmm..bila la ada peluang nak berkunjung ke Genting..:(

    ReplyDelete
  6. lama juga xpergi genting,selepas berhenti kerja di situ,ada juga la makan angin tp bbpe tahun sudah hehe..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.