Website Rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, September 22, 2014 PCL 14 Comments


Alhamdulillah, lambat sikit info ini dientrikan namun tetap aku nak bagitahu jugak kepada pembaca yang tak tahu di luar sana.

Penubuhan Kelab Blogger Ben Ashaari diilhamkan oleh yang empunya nama iaitu Encik Ben Ashaari, blogger yang dikenali  ramai tu. Turut disokong kuat oleh rakan-rakan seperjuagan beliau di Kelab Blogger.

Laman web rasmi KELAB BLOGGER BEN ASHAARI yang dikendalikan sepenuhnya oleh blogger Encik Hafiz Rahim dan dibantu oleh blogger Puan Rabiatul Adawiyah akan memberikan persembahan yang mantap dari hari ke hari.

Camana nak join ? Ok .. mula mula sila join group tertutup di Facebook , KELAB BLOGGER .. tunggu admin approve , pastu silalah naikkan blog anda dengan bijak.. Nak cepat dikenali , rajin rajin komen di post FB di dalam page tu.. inshaAllah ! ~ Ben

Jika anda sudah lama atau baru join , sila lah berkunjung selalu selalu ke laman web rasmi tersebut untuk mengikiuti perkembangan dan berbagai aktiviti yang telah dilakukan oleh ahli kelab.


Logo Kelab Blogger Ben Ashaari ; klik logo untuk pautan ke web rasmi.

Kelab Blogger Ben Ashaari



14 comments:

  1. Dah request join tapi blm approved..:(

    ReplyDelete
  2. selalu jugak ping entry kat group kkba...teringin je nak join aktiviti dari kkba,.tapi,boleh tengok dari jauh je...heheh

    ReplyDelete
  3. terima kasih di atas perkongsian ini PCL...semoga kelab blogger ben ashaari terus maju dan berkembang...

    ReplyDelete
  4. kagum dengan ben ashaari... siap ada buat seperti ini..hebat

    ReplyDelete
  5. @Sentiasa Panas ; Admin Kelab Blogger sangat berhati2 dan meneliti setiap permohonon ; identiti yg meragukan mungkin juga salah satu sebab kepana proses aprrove lambat.

    Sekian. (harap bersabar)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab terima saya jadi ahli kelab..banyak manfaat

    ReplyDelete
  7. Kelab Blogger Ben Ashaari memang best!

    ReplyDelete
  8. dah join..tq sebab approve saya dalam group ni..P.C.L mohon share entry bolehhh..

    ReplyDelete
  9. Dah join cuma tak terkejar dgn kecekapan mereka. Terbaik info ni En. Nazlee ^__^

    ReplyDelete
  10. KBBA...Selamat Maju Jaya...

    ReplyDelete
  11. @Iera Dzahir, entri Kelab Blogger Ben Ashaari boleh share untuk semua.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.