Workshop Orang kita masih tutup !

Saturday, September 27, 2014 PCL 7 Comments


Jam 9 pagi dah terpacul di sini.

Rezeki diaorang buka kedai awal, bukak pintu je dah ada pelanggan datang, kereta aku lah tu jadi pelanggan pertama kepada sebuah workshop kereta.

Tujuan nak repair air cond tak sejuk, kena tukar cooling coil yang bocor sebab dah confirm sebelum ni...hurmm.

Pelanggan pertama boleh nego price lagi, memang selalunya macam tu kot.. 'ada ong'
kata mereka la..

Aku tak kisah..
Untuk keselesaan kami sekeluarga, ku gagahkan jua...bayar .

#Bukan rezeki orang kita !

Bagus je melayan pelanggan, dan bersungguh buat kerja.

Memang sah coil bocor bocor nampak berbuih
Sabar menunggu kereta siap direpair




Kelab Blogger Ben Ashaari



7 comments:

  1. entah lah x suka pegi workshop 'bukan org kita' kerana merekanya kerja sambil lewa je

    ReplyDelete
  2. Erm...kadang mcmtula...lagi satu susah nak jumpa yang buat ok...

    ReplyDelete
  3. wahh semoga di permudahkan urusan hari ini ye PCL

    ReplyDelete
  4. moga segera di permudahkan semuanya...

    ReplyDelete
  5. Masih guna workshop orang kita

    ReplyDelete
  6. Abah deno biasa kalau nak repair keta ada kat workshop peberet dia

    ReplyDelete
  7. Zumal pun selalu motor rosak asyik jumpa kedai bukan orang kita. Kalau orang kita buka lewat tapi tutup awal. Ye tak?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.