Wujudkan suasana seronok bila di rumah

Monday, September 15, 2014 PCL 7 Comments


Hanis, semalam tengah² malam teringin nak makan ice blended..mana nak cari ? Akak dia suka bagi cadangan suruh abah buat.

Hurmm , siapa lagi? .. mamaD time² memalam memang tak mau masuk dapur dah. Masa semua orang tidur katanya.

Hanis suka bergaya dengan kain tudung kepala, tudung mamaD dan kak Nina selalu jadi mangsa. Pukul 12 lebih masa tu, bila dah berdua beradik ada dalam rumah; gelak² buat bising sambil tengok cerita korea sambil try test shawl baru beli.

Eh , sungguh aku masih lagi confuse mana satu shawl, tudung bawal, apa tah lagi bokitta dan apa jenis lagi hijab wanita.


Nurhanis Umairah ~ model inspirasi blog PCL.

Okay, dah penat bergaya tu hanis terus mintak nak makan ice blended.

Kalau berdua anak dara ni ada memang meriah la rumah kitaorang. Tapi kekadang tu ada jugak masanya senyap sunyi . Entah la, hurmm.. aku je seorang lelaki di sini.

L.A Coffee ice blended homemade

Biarkan anak happy di rumah, jangan merpau di luar sudah. Lebih selamat rasanya.

*Abah Mama pun senang hati tidoq lena.





7 comments:

  1. hihi..fesyen tudung sekarang macam2 pcl.. kadang2 anis yg pompuan nie blur2 jugak name tudung nie..hihi...

    ReplyDelete
  2. anak2 remaja tgah melwa ni PCL. kena ikut arus fesyen..

    ReplyDelete
  3. Parents ada anak dara ni mesti risau bila anak takda depan mata kan?

    ReplyDelete
  4. salam. sekarang macam macam da fesyen tudung :)

    ReplyDelete
  5. anak2 mesti manja dengan PCL... ke PCL yang paling manja?? haha !

    beruntung anak2 PCL dapat ayah camni...

    ReplyDelete
  6. anak dara ni lain skit. Kalau boleh jangan bagi mereka bosan. hehehe

    ReplyDelete
  7. Yang hanis pakai ni tudung bawal, cun2 anak dara PCL. Tak pa la layan depa. Seronok jd teman berbual, hihi.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.