Aku dan Blog

Tuesday, October 07, 2014 PCL 14 Comments


Hari ni memang lepak habis kat opis, takdo kojo haha.

Nak layan 'wasap' group pon tak kuasa , apa lagi nak update blog !

Entah apa apa la hari ni aku punya mood.

Pagi lagi dah minum "Pro Men", sejenis minuman penambah tenaga, moga aku akan bertambah tenaga semula sehingga malam nanti. (Pro Men tu adalah minuman untuk tenaga lelaki, produk tajaan untuk job review blogger). *nantikan review kami di fb/insta dalam masa terdekat, t.kasih.

Sat² , sebenaqnya aku nak habaq yang aku nak cuti panjang sempena cuti akhir tahun sekolah anak, dok tengah isi permohonan melalui HRMIS la ni..

Lain clear cantek ! Harap diluluskan la.., senang pulak buat permohonan hari ni sebab laju jer masuk web hrmis , lancar dan mudah..

beres !

PRO MAN ~ minuman bertenaga
untuk lelaki.



P/s ..kalu balun 2 minggu cuti sempoi nih,   haha .

Kelab Blogger Ben Ashaari



14 comments:

  1. fuiyoooo ... mcm sedap je PCL hehehe .. goodluck!

    ReplyDelete
  2. untunglah siap cuti penuh..cik akaj tinggal 4 hari je lagi cuti..hoho

    ReplyDelete
  3. wow..lamanya PCL nak cuti. saya ni taktau la bila dapat cuti panjang

    ReplyDelete
  4. nak ke mana cuti panjang?
    apapun all the best ye PCL

    ReplyDelete
  5. Wow pro men..ish review bagus ni..leh beli hadiah kt suami la nanti

    ReplyDelete
  6. aku pulak apply hrmis selepas bercuti.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Korban PCL...All the best

    ReplyDelete
  8. pro men?

    wahh..bagi gua sekotak dua. haha

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat bercuti panjang. Impian yang rasanya terlalu sukar buat masa ini..

    ReplyDelete
  10. Macam pernah terbaca pasal minuman Pro Men nih, tapi di mana ya ?

    ReplyDelete
  11. All The Best, PCL !! seronok cuti ya :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.