Comel betul dia ?

Monday, October 06, 2014 PCL 3 Comments


Aku dah mula suka budak lelaki, anak lelaki . Dulu masa baru² dulu tak berapa dengan baby boy; sebab mungkinlah kot dah biasa sangat dengan adik beradik ramai lelaki.

Anak dibawah asuhan mamaD pon kesemuanya perempuan, baby girls senang nak handle bermula dari Trisya, Aqeela dan yang masih dalam jagaan sekarang Laikha, Syafi dan Mea.

Pagi raya, jiran sebelah ada cucu lelaki, best pulak rasanya bila dapat dokong baby boy.

Tengok la Nina, Hanis dan mamaD semua suka dengan Ammar. Comel betul dia..








Kelab Blogger Ben Ashaari



3 comments:

  1. Betul-betul comel ni...

    ReplyDelete
  2. budak.

    memang bam-bam waktu kecik nih..

    ReplyDelete
  3. masam je muka tu.... ehhh pandai plak dia senyum2 sinis camtu.... babyboy ni selalu kekecik bijak je tau PCL...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.