Jagung tin - Spoiled mood !

Monday, October 20, 2014 PCL 16 Comments

jagung dalam tin ~ 'Expired' sebelum tarikhnya

kesian anak-anak aku, bertapa mengidamkan air jagung special dari abah dia ni ..haha . Semua bahan dah ready semalam cuma jagung tin ni jer buat spoiled !

Jagung Tin ~ Tarikh/tahun luput produk 2016

tengok label dah berkali-kali masa nak bayar? , siap kocak-kocak lagi tin tu cuma bau jer tak boleh!
Harga Rm2.60 sen/tin...jauh tu kalau nak pulangkan balik ! berbaloi ?? ..hurm

16 comments:

  1. Rosak ke pcl? Hehe sorry tk pernah beli jgung tin

    ReplyDelete
  2. Rasanya ada jenis jgg tin macam nie...berkanji

    ReplyDelete
    Replies
    1. takk..yg ni memang confirm reject..bau masam dan berubah warna.

      Delete
  3. kesiannya anak² yang menunggu hasil dari abah dia...

    ReplyDelete
  4. aduhai...potong mood ek...kena cepat2 cari lain ni...kesian ke anak2...

    ReplyDelete
  5. salam blogwalking,,
    ishh ade jugak mcmni kan,,saya pernah kena mase beli fresh milk..
    kesian anak2 tertunggu2 air jagung..

    ReplyDelete
  6. memang potong mood kalau jadi macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh isteri Lan careno :) , t.kasih singgah . Sori tak prasan.

      Delete
  7. betul2 spoil mood la.. jenama apa ni PCL?

    ReplyDelete
  8. Ehh bahayanya mcm ni...tin kemek ke?

    ReplyDelete
  9. Memang spoiled mood kalau gini..

    ReplyDelete
  10. kekadang makanan dalam tin susah nak percaya tarikh luput dia..
    sentiasa kene berhati2 bila bukak..sib baik perasan dah expired..
    kesian dorang..

    ReplyDelete
  11. Kadang2 mungkin panas kot...bertindak balas dalam tin tu...

    ReplyDelete
  12. la...siannya anak2 pcl...

    ReplyDelete
  13. kalau dah berbau tu memang dah tak boleh makan lah PCL, tu lah kdg2 rasa dah habis check dah terkena juga, bukan rezeki kut.. salam ukhwah singgah isnin ke sini :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.