Kena bijak mana nak dapat murah !

Tuesday, October 07, 2014 PCL 5 Comments


Alhamdulillah, kami tinggal di luar sikit dari bandar ..harga makanan masih sama setakat hari ini berikutan kenaikan harga petrol 20sen/liter minggu lepas yang diumumkan oleh kerajaan.

Masih kekal harga lama dan tak memberi kesan.

Pagi tadi singgah beli kuih muih, masih lagi sama harganya. ADA BANYAK TEMPAT JUAL, kena bijak cari mana nak dapat murah.

BIJAK BERBELANJA !


Ps ; Kena bijak mana nak berbelanja murah ! Lain lah kalau poket/dompet sendiri sentisa penuh duit.


Kelab Blogger Ben Ashaari



5 comments:

  1. Tmpt sy klu nak jdk bijak, bwk bekal dr umah bila g keje. Hehehe!

    ReplyDelete
  2. saya masih berbekal setiap hari, kadang tu rasa takut pulak nak berbelanja...takut dengan harga terkini :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kalau gitu. so far, belum nampak lagi effect 20 sen tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Ye..betul tu..kna bijak berbelanja

    ReplyDelete
  5. murah jugak la kalau gitu... alhamdulillah....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.