Nak gi mana tu?

Saturday, October 25, 2014 Nazlee Ismail 4 Comments

nazleeismail


Susah payah nak dapat gambar bersama dalam keadaan memasing mempamirkan gigi bak dalam tv 'iklan colgate' terutamanya mamaD tu. Saat keseronokan sebegini memang patut dirakam..Gambar banyak tersimpan dalam memori handphone tapi selalunya tak kekal lama...habis dipadamnya.

Antara kami berempat, hanya mamaD seorang yang tak suka bergambar tapi kekadang tu terikut jugak. Anak-anak paksa..,dan aku pun suka memaksa ambik gambar famili.

Bila dah dapat..Kena cecepatlah simpan di tempat lain, biasanya aku akan abadikan dalam blog dan terbaru dalam instagram.

Takda salahnya kan, Apa kata anda?

# cuti-cuti gi makan angin lah..



4 comments:

  1. PCL, lepas amik gambar tu... pergilaaa cuci... buat album kenang-kenangan... hahahha idea je ni !! suka tengok 4 beranak ni... muka ceria je.....

    ReplyDelete
  2. Saya pun nak buatlah..
    mengabadikan memori bersama keluarga

    ReplyDelete
  3. Manis senyuman PCL sekeluarga.. Kalau family saya, suami yg x berapa suka bergambar. Selalu kena paksa dgn isterinya..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.