NAsib tak ada cendol ?

Thursday, October 09, 2014 PCL 6 Comments


Nan cheese @ restoran mamak depan Petronas Banting , memalam ni Hanis ajak ke sini.

Anak dah semakin besar memang seleranya kadang tak terlayan., tapi tak la selalu macam ni, kadang tu keluar santai santai di mamak best apa !




Ps.. kalau malam ada jual cendol boleh la ajak En. Titan mencendol sekali..

Sila berkunjung ke laman web rasmi ;
Kelab Blogger Ben Ashaari

6 comments:

  1. Tak pernah mkn lagi nan cheese ade sayur..sedap tu..kalau ade cendol memalam memang untunglah ramai lepak mamak

    ReplyDelete
  2. wah !! meriah betul dia punya roti nan, ditaburi sayur2 meriah jugekkkk.....

    ReplyDelete
  3. Saya juga suka cendol. Di Alor Setar orang suka makan cendol pulut....

    ReplyDelete
  4. BESTNYA..LAMA TAK MAKAN CENDOL NIH

    ReplyDelete
  5. wah.. cendol... jom pekana cendolah rolla mama pulak...

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  6. Sedapnya layan makan memalam gini

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.