Padanya Ada Bahagia

Wednesday, October 01, 2014 PCL 10 Comments


Ucapan Terima Kasih kepada Blogger Mar Mansor kerana telah mengirimkan hadiah berupa buku motivasi dan juga keychain.

Pcl dapat ni dari penyertaan giveaway yang dianjurkan oleh Blogger mamaniza.com.

Alhamdulillah.. bertambah lagi koleksi buku motivasi keibubapaan.

Terima kasih .

Hadiah dari Mar Mansor.


Kelab Blogger Ben Ashaari



10 comments:

  1. tahniah PCL
    moga terus success

    ReplyDelete
  2. Lepas habis membacanya buatlah sikit book review tentang buku yang pastinya sangat menarik itu....

    ReplyDelete
  3. tahniah pcl.. best tu dpt buku :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dah selamat sampai..selamat membaca..

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat PCL...

    ReplyDelete
  6. wow... bestnya PCL dpt buku motivasi... tak de ke sesiapa nak hadiah kat KM buku hihi...

    ReplyDelete
  7. pernah dpr sebiji,,from cik akak..belum sempat baca lagi..masih tersimpan elok

    ReplyDelete
  8. Tahniah PCL....dah habis baca lum?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.