ProMen ; Minuman bertenaga untuk lelaki .

Sunday, October 26, 2014 PCL 9 Comments


Minum ProMen badan jadi kuat dan bertenaga !


Ada follower yang mintak aku review dalam blog ni...

Okay , aku mula minum ProMen ni sejak 2 minggu lepas, pemgambilannya tidaklah setiap hari sebab malam nanti susah nak lelap mata.

Pertama sekali memang tujuan utamanya adalah untuk menyegarkan tubuh badan dan paling penting tidak mengantuk yang keterlaluan di siang hari.

Kalau nak memandu jarak jauh, boleh cuba minum ProMen ni, badan tak rasa lenguh dan mata segar bugar.

Minuman ni untuk lelaki, memang sesuai bagi yang sudah berkahwin .Kalau nak beraksi...haha, ni memang kena minum pagi sehari sebelumnya.

memang sempoi bro, badan rasa sedap semacam je..hurm, aku minum ni  bila perlu.

ProMen bagus sebab ? ..ni ha details dia :

1) ramuan tradisional dan premium herba2 dari malaysia, china dan india

2) Halal Jakim

3) Surat Pengkelasan KKM

4) Khasiat : memulihkan tenaga, menghilangkan stress, meningkatkan konsentrasi dan daya ingatan, meredakan ketegangan dan stress, menghilangkan sakit2 badan dan meningkatkan prestasi dalam hubungan suami-isteri

5 ) bertindakbalas secara perlahan dan semulajadi, tanpa bahan kimia yg merbahaya

6) Sila sms ;   pro1 ke 0136143708 utk tempahan dan pertanyaan

‪#‎PromenDrink‬
‪#‎PromenEnergyDrink‬
‪#‎KelabBloggerBenAshaari‬

9 comments:

  1. Assalammualaikum... PCL,

    wahhh... nampak sedap aje tgk PCL... boleh cuba nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. wow..boleh jgk nih minum kalau kerja shift malam..xdelah ngantok..hehe

    ReplyDelete
  3. Jaga-jaga PCL, jangan minum banyak sangat, kesian kat MamaD.....hehehehe.

    Saya pula tak berani nak minum, anak sekarang dah 6 nanti kalau bertambah jadi 10 kesian pulak kat orang rumah nak jaga ramai-ramai....

    ReplyDelete
  4. PROwomen tak dikeluarkan lagi ke?hihi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.