Semangat lelaki junior veteran !

Friday, October 24, 2014 PCL 5 Comments


Morib Fun Run 2014

Pagi lagi dah isi borang pendaftaran, semangat nak berlari...lagi pon masuk ni dah tiga kali member opis ajak. timming tak kena, selalu bercuti balik kampung...kali nak cuba jugak , daftar dulu !

"Morib Fun Run 2014" anjuran Jabatan Belia dan Kemasyarakatan Majlis Daerah Kuala Langat adalah aktiviti wajib kalender tahunan mereka.

Melibatkan beberapa kategori mengikut pringkat umur. hah ... memang Fun lah sangat sebab aku dok dalam kategori Men Junior Veteran.

hurm ..dapat penat dah tentu, tapi selain tu akan dapat juga sijil penyertaan, medal dan keseronokan sambil berlari .

Korang yang teringin nak bersama memeriahkan boleh la tengok pada syarat-syarat pertandingan dan borang daftar (klik sini).



5 comments:

  1. lama dah saya tak ke morib
    padahal kakak ipar dok dekat aje dengan angkasa tu..hehe

    ReplyDelete
  2. ohoi..best tu..senaman..timm klu nak join pun yg marathon jambatn pulau pinang ni hah..morib jauh sgt..hihi..gudluck PCL!

    ReplyDelete
  3. Kalau saya pun jika berada di Morib, kemudian free pulak hari tu, mesti teringin nak joint juga. Bukan nak menang pun (kerana dah pasti kalah!!), tapi saja-saja seronok, lari for fun. Kalau anak isteri ikut serta lagi best...

    ReplyDelete
  4. lama dah tak join larian begini. Last masuk form 3 kot hehe ...apapun chaiyok tuk PCL! :)

    ReplyDelete
  5. 28hb. tu ada urusan kat sekolah anak, sesi pengambilan buku teks sekolah anak.. eemm..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.