Semangat untuk Geng Bloggers yang menyertai 'Allianz Amazing Hunt 2014'

Saturday, October 18, 2014 PCL 6 Comments


Aku yang tak dapat turut serta dalam treasure hunt yang dianjurkan oleh Allianz Malaysia Berhad hari ini di Kuala Lumpur, hanya mampu memberikan sokongan dari jauh. *tak dapat join, aku OT lah hari ni huhu..

Kepada team dari Kelab Blogger Ben Ashaari , semoga berjaya membawa balik hadiah yang diimpikan ; iPad Air katanya dan hadiah-hadiah lain...mudah-mudahan dimakbuklkan olehNya berkat dari kesungguhan dan semangat korang semua.

#Team FF ; Najeeb, Ruby dan Faizal Fredly

Allianz Amazing Hunt 2014

#Team CikaRazNi ;  Cikali Huszaini dan Razi

Allianz Amazing Hunt 2014



#team-team lain... *( i kecewa, we alls tak dapat bersama anda  cc Sue n Hanim juga )


and Good luck to u alls geng bloggers tanah air yang turut serta. All the best !


6 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.