Teknik intai-intai tingkap tak boleh jugak...tak jadi !

Thursday, October 30, 2014 PCL 9 Comments

Haloooo...salam alls,

Aku dah mula rasa bosan dengan blog sendiri, bukan apa ia kelihatan pegun , tak bergerak , kaku...hurm statik jer ! Bila bosan hadap blog sendiri, idea nak update blog pon terbantut.

"KENA BUAT SESUATU BOSS.."

15 minit aku 'cedok' coading Blogger theme yang asal dan masukkan semula dengan link yang aku kira menarik dan boleh buat hati aku kembali minat nak menulis blog. Aku dah cuba teknik 'melihat keluar jendela' ;

teknik intai-intai
Teknik intai-intai tingkap tak boleh jugak...tak jadi !

#kalau korang nampak aku sering bertukar header/layout blog tu tandanya aku dah mati akal ! (0) I'm totally blogger-blocked.

Sila tekan HOME dan lihat slide header aku yang terkini ; tu je pon ..haha.


9 comments:

  1. Samala kita..selalu sangat tukar header...hehe

    ReplyDelete
  2. saya setahun sekali jer kot tukar header ... tak rajin nak berphotoshop

    ReplyDelete
  3. Takpe PCL... practice makes perfect. Cuba kaedah masa kita belajar kat sekolah dulu, kaedah cuba-cuba hahaha.

    ReplyDelete
  4. Ty juga tak de header hebat2 ni. Uhh

    ReplyDelete
  5. hebat dan cantik juga header tu PCL

    ReplyDelete
  6. awok baru tuko.... pening juge...... dan sampei ke tahap blogger blocked macam mike jugak Cik Lie....

    ReplyDelete
  7. dah lama tak tukar header....nak kena intai nie....hihi

    ReplyDelete
  8. header kite pon upah blogger buat.. im newbie.. masih lagi belajar.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Saya pun.suka.explore..
    best jugak sebenarnya..kunun2 rasa kreatif...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.