18 tahun

Saturday, November 01, 2014 PCL 16 Comments

 (Syukur Alhamdulillah) 18 tahun sudah bersama
~ semoga berkekalan hingga hujung nyawa.

Salam Sabtu.. sudah masuk tarikh 1 November rupanya...memang tak perasan langsung tarikh 'keramat' 1.11.1996,  lapan belas tahun lalu masa tu rasanya pengantin bergambar kenangan takda lah teling-teliang kelapa haha !... *ehh kepala :))

Bila dah teringat terus aku buat entri dan...ucap, Selamat Hari Ulang Tahun untuk pernikahan kami. Bagi kami hari bahagia kami adalah hari-hari , buktinya hari bahagia sampai tak teringat pulak tarikh bila bahagianya bermula. owhhh hi haa.

Setiap orang yang berfikir akan berusaha bagaimana caranya untuk mendapat kebahagiaan melalui ilmu,harta atau kedudukan yang dimilikinya. Orang yang paling bahagia di antara mereka adalah orang yang beriman dan sentiasa memperbaiki kehidupan dunia akhirat, memohon kebahagiaannya tetap berlanjutan di setiap keadaan hingga dia bertemu dengan Tuhannya.

 #Okay, dah terlupa ngaku saja lah ea .. *(lelaki suami orang biasanya akan lupa tarikh, sebab dia nak isterinya yang ingatkan).
~ sebelum jadi suami, semua perkara dia boleh ingat macam bos-bos lah bila dah ada PA, semuanya harap ke dia..kan !

2014 ~ Happy Our Wedding anniversary



16 comments:

  1. assalamualaikum PCL...hepi anniversary ...moga jodoh kekal hingga hujung nyawa...:)

    ReplyDelete
  2. happy anny PCL! Semoga berbahagia selalu :D

    ReplyDelete
  3. happy anniversary.. semoga bahagia selamanya

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary PCL..Semoga berbahagia n berkekalan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  5. So suwwetttttt! Happy 18th anniversary pcl dan wife moga kekal bahagia hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  6. Happy 18th wedding anniversary, PCL. Semoga berbahagia hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  7. happy anniversary pcl!
    semoga rumahtangga pcl terus disinari sakinah mawaddah warahmah. :)

    ReplyDelete
  8. Semoga bahgia hingga ke Jannah...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...
    happy annversary PCL !! semoga kekal hingga ke syurga firdausi !! :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..
    selamat ulang tahun perkahwinan PLC..

    ReplyDelete
  11. Semoga kekal hingga ke anak cucu..

    ReplyDelete
  12. semoga perkahwinan itu akan berbahagia dan berkekalan hingga ke akhirnya ...

    ReplyDelete
  13. Selamat berbahagia hingga ke Jannah PCL

    ReplyDelete
  14. Terima kasih semua yg mendoakan kebahagian kami. Semoga Allah swt merahmati anda juga dan sentiasa berada di dalam lindunganNya.

    ReplyDelete
  15. Assalam abang nazlee,
    congratz
    moga terus kekal hinggah jannah AMIN
    jauh g iols nak kejor abang ni he3

    ReplyDelete
  16. Tahniah pcl. Lama 18 tahun tu. Dh habis spm...heee
    happy anniversary pcl & mamaD

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.