Basah habis..tu dia ?

Wednesday, November 12, 2014 Nazlee Ismail 8 Comments



basah habis hari ni sebab bermain dengan airpancut, dah masuk dalam team Pasukan Keselamatan Kebakaran kami diarah memadam api kebakaran dalam sesi latihan petang tadi.

latihan sama macam petang kelmarin, tapi hari ni lagi hebat..main sembur sembur air..hah best jugak dalam panas terik kena pancutan air ..huh leganya masa tu.

bentang paip bomba , lari , pancutan dan kemas gulung paip dengan pantas memang memenatkan .

esok adalah hari akhir kursus dan
tengoklah macam mana..harap okay la semuanya.




  


berat paip yang sudah basah takde la berat sangat..dalam 20 kg je..punn.

8 comments:

  1. Best nye dapat main air wei... :)

    ReplyDelete
  2. 20kg berat tu..ida angkat beras 10kg pun dh sanggap..hehhehe

    ReplyDelete
  3. 20 kg...? Berat juga tu.. sama berat dengan 2 kampit beras 10 kg... kena dibawa lari lagi, memang pecah peluh juga....

    ReplyDelete
  4. 20kg tak berat sangat bagi yang dah biasa...

    ReplyDelete
  5. bagus ni...boleh jadi ahli sukarelawan untuk memadam api

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya dipermudahkan... hoho sukanya main air...

    ReplyDelete
  7. Nak pikul hose tu pun berat mak ai kan PCL.
    Tapi seronok juga dpt involved kursus macam ini.
    Fizikal/mental kerja baru sihat
    Basah semua habis lepas tu macam mana PCL? - yg luar dalam pun kena tukar ke? kalau tak bawa bekal baju/seluar macam mana tu hihi...

    ReplyDelete
  8. Hohoho 20kg pon berat tuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.