Bola bowling dah terjual ..

Saturday, November 08, 2014 Nazlee Ismail 6 Comments

Entri masa nak jual ; SINI

alhamdulillah...

bola bowling pcl yang sudah lama dalam simpanan akan bertukar milik. Sudah ada pemilik baru..bulan depan berpindah tangan.

ramai juga yang berminat nak beli walau iklankan sesambil gitu dalam blog., rasa macam nak jual , sat macam tak jadi nak jual,  sayang pon ada.

Orang Johor nak beli tapi jauh pulak nak datang ambil, kalau pos laju size 13 lbs mau berapa pulak caj tu kan...cancelled.

Dari area KL pon ramai yang mintak tapi harga tak boleh menepati kehendak..

Tapi hari ni nekad nak jual terus..dari sedagher terdekat nak , pcl jual harga kasih sayang..dah niat nak jual dan duitnya tu nak belikan kasut roda untuk Hanis pulak..



6 comments:

  1. Betol tu...kalau dah lama jd hak milik kita...sayang pun ada nak jual kan

    ReplyDelete
  2. SP pula rasanya dah lama sangat tak main bowling..

    ReplyDelete
  3. Kadang2 benda-benda lama ini ada sentimental value, sayang nak dijual...

    ReplyDelete
  4. fuyoo.. xpernah beli asyik guna yg pusat boling punya saja.. he he..

    ReplyDelete
  5. Hehe sayang ooo bola bowling. Sebab benda tu rasa mcm barang personal yang orang lain tak boleh guna. Apasal jual tu?

    ReplyDelete
  6. Hehehe kalau dah tak nak guna boleh jual jer nanti bila rasa nak pakai boleh jer beli yg baru hehehe .Wahh dah ada tuan baru la nie...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.