Hargai kebolehan seseorang .

Friday, November 28, 2014 PCL 8 Comments



tukang gunting rambut, janggut peribadi pcl menawarkan diri nak berkhidmat..katanya rimas tengok rambut panjang dan tak kemas.

sebenarnya pcl lagi rimas , kadang jadi pening kepala bila rambut terpanjang dari biasa..macam mana lah mereka yang simpan rambut panjang melepasi bahu bagi kaum lelaki..mungkin ada keistimewaan yang itu pada diri pcl..respect sama otai blogger kita ; uncle gedek.

sejak berkahwin tak pernah sekali pun gunting rambut di salon atau pun kedai gunting rambut...memang jimat sebulan sekali kat sini.

terbaru ni skill mamaD bertambah bila dia pandai cutting style Korean, semalam dia potong rambut hanis dan sepupu hanis..

"mama belajar kat youtube cara Korean ..." tak sia² belajaq kata mamaD free pulak tu.


8 comments:

  1. Wahh jimat duit takya pergi salon. Nak belajar gunting rambut gak lah. Hihi :D

    ReplyDelete
  2. banyak je benda yang boleh belajar melaui youtube ni

    ReplyDelete
  3. masa saya ptg rambut kat kedai , saya perhatikan cara cina tu ptg rambut . now , dah blh ptgkan rambut anak buah n my kakak ... free aja maaa

    ReplyDelete
  4. best potong rambut kat kedai gunting rambut bila dengar geng pakcik-pakcik sembang..macam-macam topik boleh tahu :)

    ReplyDelete
  5. jimat duit ! mmg best ! CN pun baru mggu lepas gunakn skil encik suami potong rambut CN, not bad ! heheh

    Jemput join segmen CN ye ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  6. Kalaulah isteri saya pandai mengunting rambut..

    ReplyDelete
  7. Dengan menghargai seseorang itu adalah sifat bijaksana bagi kita.

    ReplyDelete
  8. Youtube semua serba boleh... Sha?? cabut uban hasben reti laaa.... hahahhaa untung tau PCL dapat mamaD yang serba boleh...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.