Jauhi Nyamuk Aedes dengan Kelambu Moden (King Size)

Saturday, November 15, 2014 PCL 2 CommentsSayangkan keluarga terutama anak² yang masih kecil dari gigitan nyamuk, lindungi mereka dengan kaedah paling selamat dan menjimatkan...murah !

Kini ada Kelambu Moden bersaiz besar dan selesa. Jangan kata hidup dibandar tak boleh kena penyakit berbahaya Denggi , oleh itu cegah sebelum kehilangan mereka yang kita sayang.Kelambu Moden bersaiz King jenama Danko Field Elephant adalah kelambu moden yang berkualiti tinggi. Ia sesuai dan mudah di bawa ke mana-mana. Ia mempunyai 2 pintu serta boleh diletakkan atas katil atau tilam. Boleh tidur di dalamnya sehingga 4 orang (2 dewasa dan 2 kanak-kanak). Kelambu khemah ini senang di bawa, ia akan terbuka seperti khemah dan tidak perlu tali untuk menggantung malah jika tidur menggunakan kipas, angin akan masuk dan tidur anda akan lebih selesa. Gunakan kelambu moden ini. Cegah denggi dan jauhi ngamuk Aedes dari mengganggu anda. Kelambu ini bersaiz 200x200 (King) dan berharga RM40 (tak termasuk kos penghantaran). Beli sekarang sementara stok masih ada! Sekiranya berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Mommy Irra samada whatsapp/sms di 013 356 0192 atau email ke beli@irrayyan.com.

2 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.